Ένα βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα είναι το ζητούμενο για τον Α.Ο. Χανιά στην κλήρωση της Δευτέρας (05/09) σύμφωνα με τον Αντώνη Δρακόπουλο.

Ο έμπειρος προπονητής της Χανιώτικης ομάδας δήλωσε ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό με το ΙΝΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σίγουρα εμείς είμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, ξεκινήσαμε αργά όπως γνωρίζετε. Παίξαμε με μία ομάδα η οποία σε επτά μέρες μπαίνει στο πρωτάθλημά της και σαφέστατα είναι πιο έτοιμη από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο είδα κάποια… πραγματάκια, αυτά που δουλεύουμε τόσο καιρό. Είχαν τα παιδιά διάθεση, είχαν τρεξίματα, αλλά λογικό είναι στο δεύτερο ημίχρονο να υπάρχει η κούραση, τα πόδια είναι βαριά, έπρεπε να δω και κάποια άλλα παιδιά, να δω κάποια παιδιά που έχουμε στην ομάδα και προέρχονται από την Κ20. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που υπήρχε και θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα πάμε καλύτερα»

Για το τι λείπει αγωνιστικά στην ομάδα: «Όσο περνάει ο καιρός δουλεύουμε περισσότερο, αλλά δεν έχουμε μπει ακόμα στους ρυθμούς που θα έπρεπε να μπούμε και φυσιολογικό είναι αυτό. Αγωνιστικά περιμένουμε ακόμα μία ενίσχυση στα μετόπισθεν και ακόμα μία ενίσχυση μεσοεπιθετικά. Θεωρώ ότι αν γίνει αυτό η ομάδα θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο, θα είναι ακόμα πιο δυνατή και θα έχει και περισσότερες λύσεις».

Για την κλήρωση: «Περιμένουμε τα πρώτα παιχνίδια να είναι περισσότερο βατά. Λογικό είναι ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, αλλά καλό είναι να αποφύγουμε μία σειρά παιχνιδιών, να μη μας τύχουν σερί δηλαδή είτε η Λαμία, ο ΟΦΗ, ο Άρης, τα Τρίκαλα. Να έχουμε μία πιο βατή κλήρωση, γιατί ξεκινήσαμε αργά και είμαστε ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας. Τα παιδιά που θα έρθουν θέλουν χρόνο για να μπουν και να συνηθίσουν, οπότε καλό θα είναι να έχουμε ένα πιο βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook