Μια σημαντική πρωτοβουλία επιβράβευσης αριστούχων μαθητών ξεκινά για τη φετινή σχολική χρονιά η Λέσχη Lions Ηρακλείου. Σε συνεργασία με το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Pixel προσφέρει 10 υποτροφίες Δωρεάν Επιμόρφωσης σε Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής (ΤΠΕ).

Η προσφορά της Λέσχης Lions αφορά σε αριστούχους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι το φετινό σχολικό έτος 2016-2017 θα φοιτούν στην Γ΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων  για τη διεκδίκηση των υποτροφιών υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: [email protected]. και η σχετική προθεσμία θα διαρκέσει από σήμερα Δευτέρα 5/9/2016 μέχρι την Παρασκευή 16/10/2016.

Η επιλογή των 10 υπότροφων θα γίνει μετά από κλήρωση, με κριτήριο τις επιδόσεις τους από το προηγούμενο σχολικό έτος 2015-2016, όταν δηλαδή φοιτούσαν στη Β΄ Γυμνασίου και τη Γ΄ Γυμνασίου, αντίστοιχα.
Με την πρωτοβουλία αυτή η Λέσχη Lions Ηρακλείου επιβραβεύει τις προσπάθειες των μαθητών, δίνοντας τους παράλληλα μια ευκαιρία να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια και δεξιότητες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook