Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» κατά το χρονικό διάστημα από την 02.09.2016 έως και την 04.09.2016 οχτώ αλλοδαποί και συγκεκριμένα τρεις υπήκοοι Αφγανιστάν (36χρονος και δύο 18χρονοι), τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας (50χρονη, 18χρονος και 17χρονος), 20χρονη υπήκοος Ιράκ και 32χρονη υπήκοος Κονγκό για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ο 36χρονος Αρχών Τσεχίας και οι δύο 18χρονοι Αρχών Πορτογαλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Αυστρία, η 50χρονη συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα τέκνα της μαζί με τον 18χρονο και τον 17χρονο επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ελλάδας, προκειμένου να αναχωρήσουν για Ελβετία  ενώ η 20χρονη Αρχών Ολλανδίας και η 32χρονη Αρχών Γαλλίας προκειμένου να αναχωρήσουν για Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες  οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook