«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Ν. Χανίων ενημερώνει τα Σωματεία – Μέλη της ότι εγκρίθηκε η υλοποίηση Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2016 με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων στις μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν 1-25 εργαζόμενους.

Η καταχώρηση των προτάσεων προς αξιολόγηση στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΛΑΕΚ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της 28/7/2016 του ΟΑΕΔ θα γίνεται μέχρι και την 30/9/2016, ενώ σύμφωνα με τα οριζόμενα της Εγκυκλίου τα προγράμματα πρέπει να υλοποιηθούν έως και τις 20/12/2016 με δικαίωμα παράτασης με απόφαση του Διοικητή ΟΑΕΔ.» 

 

Η ΟΕΒΕΝΧ και ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ, πρόκειται να υλοποιήσει «Επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια εργαζομένων για μικρές επιχειρήσεις του συλλόγου, στα πλαίσια της Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ (1-25) του ΟΑΕΔ 2016-2017.   

Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 32 ωρών(θα υλοποιηθούν μετά την έγκριση από τον ΟΑΕΔ).

Οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, καθώς και θα τους καταβληθεί επίδομα 5.00€ ανά ώρα κατάρτισης.
Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα κρεοπωλεία, μέλη του Συλλόγου, αλλά και εργαζόμενοι στα κρεοπωλεία, μέλη του Συλλόγου, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατό, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, στη γραμματεία του συλλόγου κα Τσακιράκη Αλίκη στα τηλέφωνα 2821057747 ώρες γραφείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook