Κρίσιμες ώρες για τον μπασκετικό Κύδωνα, που πριν λίγες ημέρες ξεκινούσε με όνειρα και φιλοδοξίες για επιστροφή στη Γ’ Εθνική και πλέον είναι αμφίβολο το μέλλον της ανδρικής ομάδας.

Μετά την παραίτηση της Επιτροπής Μπάσκετ ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή της ανδρικής ομάδας Δημήτρη Ροδά.

Η δήλωση παραίτησής του:

«Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα όλα τον Πρόεδρο κ. Ξυλάκη Μιχάλη καθώς και όλα τα μέλη της επιτροπής Μπάσκετ για την εμπιστοσύνη, την στήριξη στο πρόσωπο μου και τις συνθήκες που μου παρείχαν. Όλους τους παίκτες με τους οποίους γνώρισα- συνεργάστηκα και για όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου Κατσιάνο Ηλία και Θεοδωράκη Λευτέρη για την συνέπεια και εργατικότητά τους στα τμήματα υποδομής (Εφηβικού και παιδικού)και τέλος τον κόσμο των Χανίων που μου συμπαραστάθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο σ’ αυτό το πολύ μικρό διάστημα. Ειλικρινά πιστεύω ότι η Επιτροπή Μπάσκετ είχε την όρεξη , την διάθεση και τις προδιαγραφές για να λειτουργήσει επαγγελματικά ολόκληρο το τμήμα Μπάσκετ με στόχο ‘’Την Παραγωγή Παικτών και επίτευξης υψηλών στόχων ‘’. Η ομάδα των Ανδρών έχει τις δυνατότητες και το ταλέντο να ανέλθει σε υψηλές κατηγορίες, σε επίπεδο που αρμόζει στην πόλη των Χανίων .

Μετά τα τελευταία γεγονότα της απομάκρυνσης – παραίτησης της επιτροπής του μπάσκετ από τον σύλλογο του Κύδωνα και εφόσον ασπάζομαι πλήρως τις απόψεις και την φιλοσοφία της επιτροπής πάνω στην οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία ενός συλλόγου, δηλώνω την αποχώρηση μου από προπονητή της Ανδρικής ομάδας .

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον σύλλογο του Κύδωνα.

Basketball Coach
Ροδάς Δημήτρης
Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Ειδικότητα Basketball»

*Φωτ. Στράτος Σολανάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook