Στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ανταπαντούν οι Ενεργοί Πολίτες με νέα ανακοίνωσή τους, συνεχίζοντας τη …δημόσια συζήτηση για τη λειτουργία των επιτροπών στο δήμο Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών αναφέρεται:

“Κάποιος θα πρέπει να θυμίσει στον κ Καραντινό, ότι πρέπει να μιλάει και να απαντάει με γεγονότα. Αφού τα ξεχνά ή κάνει πως τα ξεχνάει, θα του τα θυμίσουμε εμείς.

Την διαμαρτυρία μας για την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την γνώριζε από την προηγούμενη Παρασκευή (2-9-2016) . Μόνο μετά την ανακοίνωση μας προχώρησε στην μετάθεση της συνεδρίασης για τις 9-9-2016, γνωρίζοντας ότι υπάρχει κίνδυνος μη έγκρισης, λόγω της ανακοίνωσης μας που θα συμπεριλαμβανόταν στα πρακτικά.
Τις παραινέσεις προς την παράταξη μας ας τις κρατήσει για την παράταξη του, που τελευταία ταράσσεται από συγκρουόμενες κομματικές επιδιώξεις κυριαρχίας.

Οι Ενεργοί Πολίτες σκέφτονται, προτείνουν και συμβάλουν στα δημοτικά με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών. Με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιόδου. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνομε και τώρα.

Μήπως πρέπει να θυμηθεί τι δικαιολογίες έκφραζε στο Δημοτικό Συμβούλιο σε διάφορες αναφορές και ερωτήσεις της κίνηση μας; (Πλατεία Ελευθερίας, οδεύσεις τυφλών, δημοτικά τέλη, μηχανήματα στην χωματερή, διαχείριση απορριμμάτων κλπ)

Η κοντή μνήμη και η μεταφορά της συζήτησης σε άλλα ζητήματα δεν χαρακτηρίζει εμάς.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook