Ένα περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας όταν μια θεία πέταξε τον νεογέννητο ανιψιό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Η γυναίκα που λέγεται Sarita Yadav υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της ήταν αποτέλεσμα μιας φωνής στο κεφάλι της η οποία τής είπε να ρίξει το βρέφος από το παράθυρο ενός μπαλκονιού με ύψος 9 μέτρων.

Το νεογέννητο αγοράκι ήταν στο νοσοκομείο για θεραπεία λόγω σηψαιμίας και οι γονείς είχαν αποφασίσει να το πάνε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όταν αρρώστησε. Η μητέρα του μικρού αγοριού δεν ήταν στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun καθώς ήταν πολύ αδύναμη και λάμβανε τη φροντίδα του συζύγου της.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή κατά την οποία η θεία περπατάει από το δωμάτιο στο μπαλκόνι και πετάει στον αέρα το μωρό. Στη συνέχεια μάλιστα φαίνεται να επιστρέφει στο δωμάτιο με μια πετσέτα στα χέρια ώστε να φανεί ότι εξακολουθεί να κρατάει το μωρό.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Απλά ήρθε στο μυαλό μου και το πέταξα από το μπαλκόνι. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Μια φωνή μού είπε να το κάνω και εγώ ακολούθησα».

Εκείνος που αντιλήφθηκε πρώτος τι είχε συμβεί ήταν ο θείος του παιδιού ο οποίος δεν μπορούσε να το βρει όταν το αναζήτησε. Όπως λέει ο ίδιος είχε δώσει στην αδερφή του να το ταΐσει αλλά μετά το παιδί εξαφανίστηκε. Όταν τη ρώτησε πού είναι το μωρό, του απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Φώναξε αμέσως κάποιον υπεύθυνο και τέθηκε συναγερμός για να βρεθεί ενώ κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη.

Τελικά το νεογέννητο εντοπίστηκε από το κλάμα του πάνω σε ένα πλέγμα από σίδερα τα οποία ουσιαστικά του έσωσαν τη ζωή κατά την πτώση.

Το μωρό βρίσκεται στην εντατική υπό παρακολούθηση και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο ενώ η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook