Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» σε συνεργασία με το «Σύγχρονο Ωδείο Κρήτης» καλεί όλα τα μέλη της πρώην Βυζαντινής Χορωδίας Αγίου Μηνά στην πρώτη συνάντηση (μετά την αλλαγή και του ονόματος, αλλά και του καταστατικού λειτουργίας της χορωδίας) στην αίθουσα του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Νέων Κλαζομενών Ηρακλείου την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. για το νέο μας ξεκίνημα και την νέα εκπαιδευτική χρονιά. 

Παρακαλούνται επίσης όλοι και όλες ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου κατοικίας που ενδιαφέρονται για τη Βυζαντινή μουσική και τη χορωδία να επικοινωνήσουν με το δάσκαλό του συλλόγου κ. Ιωάννη Δαμαρλάκη. Τα μαθήματα και οι πρόβες είναι εντελώς δωρεάν.

Με νεότερη ανακοίνωσή θα γνωστοποιηθεί η έναρξη των μαθήματων της «Νεανικής – Φοιτητικής Βυζαντινής Χορωδίας» καθώς και της «Παιδικής Βυζαντινής Χορωδίας».

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. του συλλόγου: “Παρακαλούμε και προσκαλούμε όλους να έλθετε κοντά μας, κοντά στην πανίερη παρακαταθήκη μας, τη βυζαντινή μουσική, τη «Μουσική των αγγέλων » όπως την αποκαλούσε ο Α. Παπαδιαμάντης.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook