Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ επαναλαμβάνει το επιτυχημένο σεμινάριο εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) δίνοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις ώστε ν’ αποκτήσουν ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο παρέχει:

Πρακτική εξάσκηση με 1 H/Y ανά μαθητή
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
Καταξιωμένους εισηγητές με μεγάλη εμπειρία
40 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών
Δυνατότητα κατ΄ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών
Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης, που περιλαμβάνονται στην τιμή
Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση
Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%

Ενότητες Σεμιναρίου:

Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή περιβάλλον windows
Χρήση internet και outlook
Word
Excel
PowerPoint

Το κόστος του προγράμματος ανά άτομο είναι 185€ για το σεμινάριο και  65€ για εξετάσεις, επανεξέταση και πιστοποίηση σε όλες τις ενότητες συνολικά.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις 13/09 έως τις 20/10 κάθε Τρίτη και Πέμπτη απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 70 ώρες.

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:

Να εκπαιδευτούν σε 5 ενότητες γνώσεων (Η/Υ) αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους
Να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας.
Να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης,  τις οποίες θα διεξάγει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση, η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Εισηγητές:

Νικόλαος  Κούνουπας: Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.
Γιάννης Λιναρδάκης: Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion  και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες:  ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730, [email protected] από  09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr