Το νεόδμητο 3ο Ειδικό Σχολείο Ηρακλείου και το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στην περιοχή Άη Γιάννης Χωστός. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη. 

Οι εργασίες στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δήμου Ηρακλείου και το 1ο 2/θέσιο Ειδικό Νηπιαγωγείο του  Δήμου Ηρακλείου  αποπερατώθηκαν και τώρα το νέο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται σε φάση οργάνωσης –μετακόμισης  προκειμένου να μπορέσει να υποδεχτεί τους πρώτους μαθητές. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα που μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά και να καλύψει όλες εκείνες τις ειδικές ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν, παρέχοντας ασφάλεια με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και με όλα τα απαιτούμενα συστήματα ασφαλείας. 

Το νέο σχολικό συγκρότημα 2.500 τ.μ. διαθέτει  9 αίθουσες για τους μαθητές τους δημοτικού και 2 για του νηπιαγωγείου, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γυμναστήριο, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, χώρο αυτόνομης διαβίωσης, βιβλιοθήκη,  γραφεία ειδικοτήτων, βοηθητικούς χώρους. Είναι βιοκλιματικό κτήριο με φωτοβολταικά στοιχεία.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook