Μεγάλη συναυλία αγάπης για την ενίσχυση της οικογένειας 22χρονου ο οποίος υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε τροχαίο ατύχημα στις 2 Ιουνίου στον Κερατόκαμπο, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βιάννου ακύρωσε δυο άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Ειδικότερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βιάννου ανακοίνωσε ότι:

Οι δυο προγραμματισμένες εκδηλώσεις (λαϊκή βραδιά και 4ος αγώνας δρόμου Βιάννου) ακυρώνονται.

Το ΔΣ συνεδριασε και αποφασισε να διοργανώσει μια βραδιά Αγάπης και αλληλεγγύης, όπου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη προς την αποκατάσταση της υγείας του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, που βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στο ΠΑΓΝΗ νοσοκομείο Ηρακλείου ,μετά από τροχαίο ατύχημα στον Κερατοκαμπο ΒΙΑΝΝΟΥ .Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟ στις 20-9-2016. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν προσφέρθηκαν να είναι κοντά μας αφιλοκερδώς. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει σημείο όπου θα συγκεντρώνονται οι οικονομικές προσφορές. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη προς την αποκατάσταση της υγείας του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.

Για φίλους από μακριά: Τράπεζα Πειραιώς αρ.λογαριασμου 6159-128214-381 iban GR23 01711590006159128214381 όνομα δικαιούχου ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook