Συνεργασία Δήμου Χανίων  – Καταστήματος Κράτησης ΚΡΗΤΗ 1 – Επίσκεψη Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα & στήριξη των κρατουμένων 

Στο κατάστημα κράτησης ΚΡΗΤΗ 1 στην Αγιά βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, την Πέμπτη 8/9/2016, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καλογεράκη, μια προσφορά από τη θεατρική ομάδα του Πανελλήνιου Μεταναστευτικού Θεάτρου.

Ο κ. Βάμβουκας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε συνάντηση με τον Δ/ντή του καταστήματος Κράτησης, Γιάννη Κλαπάκη, ενώ συνομίλησε και με τους κρατουμένους.  

Μάλιστα, δεδομένου ότι ο αριθμός των άπορων κρατουμένων υπερβαίνει τους μισούς, σε σύνολο 360 ατόμων, προσφέρθηκαν από τον Δήμο Χανίων είδη ατομικής υγιεινής, (ξυριστικά, σαπούνια, σαμπουάν, χαρτί υγείας), είδη ένδυσης και υπόδησης.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας, που έχει ξεκινήσει με το Κατάστημα Κράτησης ΚΡΗΤΗ 1. Ο κ. Βάμβουκας ευχαριστεί τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας για την αξιόλογη παράσταση, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, Ελευθερία Αλιφιεράκη, καθώς τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες για τη στήριξη της συγκεκριμένης συνεργασίας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook