Η 18χρονη Lisa Miller ζήτησε από τον 60χρονο Jim Kerr να την παντρευτεί και μάλιστα μπροστά σε κάμερα και ραδιοφωνικό κοινό κατά τη διάρκεια ενός σόου.

Ο άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών και δούλευε στο σχολείο που πήγαινε η κοπέλα μέχρι που κινήθηκαν υποψίες από τους υπεύθυνους ότι διατηρούσε σχέση με την κοπέλα. Η σχέση έγινε ευρέως γνωστή όταν ένας πρώην συμμαθητής της κοπέλας από το σχολείο τους στη Σκωτία, μοιράστηκε μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα από τον αρραβώνα τους γράφοντας ότι μια κοπέλα από μικρότερη τάξι αρραβωνιάστηκε τον επιστάτη τους.

Η εικόνα έλαβε πάνω από 2.000 likes και εκατοντάδες σχόλια που έλεγαν ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όμως, η φωτογραφία προκάλεσε και αντιδράσεις και εκνευρισμό σε μερικούς. Ένα από τα πιο καυστικά σχόλια ήταν της κόρης του 60χρονου, της 32χρονης Allison Kerr η οποία έγραψε:

«Είναι ο μπαμπάς μου και είμαι 32 χρονών οπότε σκεφτείτε πώς κάνει εμένα και την οικογένειά μου να αισθάνομαι όταν το βλέπω αυτό».

Μιλώντας ξανά στα μέσα ενημέρωσης για το συμβάν ανέφερε ότι δεν θέλει να έχει πλέον σχέση με τον πατέρα της και ότι έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με ότι έγινε.

Το ζευγάρι δημοσίευσε μάλιστα και ένα βίντεο από την πρόταση την ώρα που έδιναν συνέντευξη σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό παρουσία κάμερας. Εκείνη αποκαλύπτει ότι τον αγαπάει και του ζητάει να την παντρευτεί.

Ο 60χρονος απαντάει αμέσως «ναι» πριν τη φιλήσει. Σύμφωνα μάλιστα με τους ίδιους δεν υπάρχει κάτι κακό στη σχέση τους η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τα 18α γενέθλια της νεαρής κοπέλας και τονίζουν ότι δεν υπήρχε κάτι μεταξύ τους όσο ήταν στο σχολείο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook