Ένας 29χρονος και ένας 27χρονος συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Στο σπίτι που διέμεναν οι δύο άνδρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 3 δενδρύλλια κάνναβης και 2 πιστόλια με τους γεμιστήρες τους

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (09.09.2016) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία των δύο ημεδαπών από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.
Κατά των διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν να καλλιεργούνται επιμελώς και κατασχέθηκαν τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,50 μέτρων, μικροποσότητα κάνναβης, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους και φυσίγγια.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook