Τη συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοίνωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings, έπειτα από τη συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ, Ηρακλή Μανουκαράκη, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης καθ. Οδυσσέα Ζώρα και τον Αντιπρύτανη Κωστή Σπανουδάκη.

Η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Ηρακλή Μανουκαράκη, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης καθ. Οδυσσέα Ζώρα και τον Αντιπρύτανη Κωστή Σπανουδάκη, ώστε να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για την σύναψη συμφώνου συνεργασίας. Το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου για την ενημέρωση του κοινού και επισημοποίηση της συνεργασίας .

Η συνεργασία θα αφορά την δημιουργία ειδικής φοιτητικής κερκίδας με την ονομασία «ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ» όπου οι φοιτητές, το προσωπικό και οι καθηγητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά δωρεάν την προσπάθεια της ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS στην φετινή Basket League στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα συμβάλει στο σημαντικό κοινωνικό έργο της CRETAN KINGS ASSIST με την συμμετοχή εθελοντών φοιτητών, διοικητικών και καθηγητών στο πρόγραμμα για την υλοποίηση και μεταλαμπάδευση του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, της ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, της ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗΣ και του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Για την ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ έχει δημιουργηθεί  ηλεκτρονική φόρμα ενημέρωσης και υποβολής

Έναρξη εγγραφών στα τμήματα υποδομής

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε και την έναρξη εγγραφών για τα τμήματα υποδομής του:

Με πολύ διάθεση και όρεξη για μπάσκετ ξεκινούν και φέτος τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται, ενώ οι προπονήσεις για τους λιλιπούτιους αθλητές ξεκινούν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Ρέθυμνο BC φιλοδοξεί και φέτος να αποτελέσει «κυψέλη» άθλησης για τα παιδιά της πόλης, ηλικίας 8 έως 13 ετών, συνδυάζοντας την εκμάθηση του εθνικού μας σπορ με όλες τις αρχές του αθλητικού πνεύματος που πρέπει να μαθαίνει κάθε νέος.

Οι προπονήσεις των παιδιών θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στο 1ο (Ιεράς Μητροπόλεως 15, Τίμιος Σταυρός) και 2ο Γυμνάσιο (Ασκούτση 62) αλλά και στο 1ο Λύκειο Ρεθύμνου (Μοάτσου 30).

Την προπόνηση των παιδιών φέτος έχουν αναλάβει οι διπλωματούχοι προπονητές και γυμναστές Γιάννης Γκιουλέας, Πέτρος Πολοπετράκης, Κώστας Μπαλάφας, Αντώνης Νταλιάνης, ενώ νέο μέλος των ακαδημιών μας θα είναι ο παλιός παίκτης της ομάδας μας Δημήτρης Τσαρουχάς.

Παράλληλα για τους αθλητές του Ρέθυμνο BC εξασφαλίστηκε μία σειρά από σημαντικές έξτρα παροχές:

1) έκπτωση 20% σε όσους προκαταβάλουν ετήσια συνδρομή και 10% σε όσους εξάμηνη.
2) οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά πληρώνουν συνδρομή μόνο για ένα παιδί.
3) δωρεάν ιατρική κάλυψη για τους αθλητές μας από τον ιατρό ορθοπεδικό κ. Αντώνη Παπουτσιδάκη (Δημητρακάκη 31, τηλ.: 28310 52316).
4) δωρεάν εξέταση και έλεγχος μια φορά τον χρόνο από τον γιατρό παιδοκαρδιολόγο κ. Μανώλη Λιοδάκη. (Λ. Κουντουριώτη 73, τηλ.: 28310 29680).
5) δωρεάν είσοδος σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας Ρέθυμνο Cretan Kings στην Basket League 2016/17.
6) Εκπτώσεις σε καταστήματα της πόλης.
7) Παροχή αθλητικού υλικού

Όλα τα παιδιά των υποδομών θα προμηθευτούν αθλητική ταυτότητα που θα τους εξασφαλίζει όλα τα παραπάνω προνόμια.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ομάδας μας (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 2831036279) αλλά και στα τηλέφωνα 6978906110 – 6977528523 – 6932726232.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook