Ανακοίνωση-κάλεσμα εν όψει της νέας χρονιάς προς τους φίλους του Εργοτέλη κάνει ο Σύνδεσμος Φίλων της κρητικής ομάδας «Alternatives».

Στην ανακοίνωση τους αυτοί καλούν τον κόσμο του Εργοτέλη να προμηθευτεί όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά ώστε να υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα οι «Alternatives» κάνουν γνωστό ότι και φέτος θα παραμείνουν στην θύρα 11 του Παγκρητίου Σταδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Alternatives» αναφέρει τα εξής :

«Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα προσπαθήσει να σταθεί επάξια στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει σημασία για μας, εν μέσω σκανδάλων που βασανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, εν μέσω οικονομικών δυσκολιών για την πλειοψηφία του λαό, να σταθεί κάθε οπαδός και φίλος του σωματείου κοντά στην ομάδα αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας και βοηθώντας έμπρακτα με την παρουσία του την αξιοπρεπή προσπάθεια που γίνεται .

Εμείς, μετά το περσινό θαρραλέο βήμα, να περάσουμε οργανωμένα στην θύρα 11 συνεχίζουμε και φέτος ακόμα πιο δυναμικά στηρίζοντας αυτήν μας την επιλογή. Οι εικόνα των ''άδειων εξεδρών του Παγκρητίου'' έσπασε κάπως ενώ κάποιος κόσμος που δεν είναι οργανωμένος, συμφώνησε με αυτήν μας την κίνηση και μας ακολούθησε στη συγκεκριμένη θύρα. Τους ξανακαλούμε όλους να δημιουργήσουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο παγωμένο Παγκρήτιο.

Η τιμή του απλού εισιτηρίου για τη συγκεκριμένη θύρα είναι 170 ευρώ, του φοιτητικού-στρατιωτικού-μαθητικού 50 ευρώ, ενώ το συνδεσμιακό κοστίζει 110 ευρώ. Ενημερώνουμε τα μέλη μας αλλά και όσους ενδιαφέρονται για εγγραφή στους alternatives, ότι θα είμαστε στο Μαρτινέγκο κάθε Τετάρτη 6 με 9 το απόγευμα.

Με την τακτοποίηση των συνδρομών ή την εγγραφή νέων μελών, θα δίνεται ειδική κάρτα μέλους, οι κάτοχοι της οποίας θα μπορούν να αγοράζουν συνδεσμιακό εισιτήριο διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ για τη θύρα 11.
(για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 6973642748)

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

25-7-2011

Alternatives-supporters of Ergotelis».