Με αφορμή την εμπλοκή της Χερσονήσου στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε σε απολογία την Κρητική ομάδα.

Πάντως η κλήση αυτή είναι άνευ ουσίας ουσιαστικά για την ομάδα της Χερσονήσου από την στιγμή που η ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Άρα το ότι κινδυνεύει με υποβιβασμό όπως και κάποιοι άλλοι σύλλογοι που τους επιβλήθηκε αυτή η ποινή για πλαστή ενημερότητα μάλλον και δεν πολυενδιαφέρει την τωρινή διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία την Τρίτη 26-7-2011 και ώρα 10.30 την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) και τον:
Ι. ΜΑΝΑΡΑΚΗ (Πρόεδρο) για τα πειθαρχικά παραπτώματα α. της πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση που φέρεται να διαπράχθηκε από αυτούς στην Αθήνα κατά μήνα Ιανουάριο 2011 και β. της δυσφημίσεως του ποδοσφαίρου κατ’ εξακολούθηση που φέρεται να τελέστηκε στη Χερσόνησο και σε άλλους τόπους όπου η τελευταία από αυτούς κατά το χρονικό διάστημα από 21-2-2011 μέχρι λήξεως και διανυθείσης αγωνιστικής περιόδου όπως τα πειθαρχικά παραπτώματα προκύπτουν από την κοινοποιηθείσα και σ’ αυτούς με την υπ’ αριθ. 668/2011 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ.
Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 20 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2 γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετaγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook