Ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων της Super League έκανε η Κ20 του Πλατανιά, που με γκολ του Λάμτσε στις καθυστερήσεις πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Κέρκυρα με 2-1.

Ο νεαρός αμυντικός που αποκτήθηκε από τη Δόξα Παχιανών εξελίχθηκε σε “χρυσή αλλαγή” για τον Νίκο Μαναρώλη, αφού ερχόμενος από τον πάγκο σε στημένη φάση στο 90+5’ πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Πλατανιά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Ζαΐμι, αλλά η ανατροπή για τον Πλατανιά ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 58’ ο Κορωνάκης (επέστρεψε από Δόξα Παχιανών) ισοφάρισε με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Ουές (αποκτήθηκε από τα τμήματα υποδομής της αγγλικής AFC Hayes). Στο 80’ από το δυνατό σουτ του Καμπόσου η μπάλα προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών. Στο 90+5’ από εκτέλεση φάουλ του Ζίκο ο Λάμτσε με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Σταματελόπουλος (Λιόντος-Κοττορός) Ηπείρου

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Βλαδιμηρίδης, Βλάχος, Ματσοβίλα, Γκίτσης, Γραμμένος, Κοσκινάς (60’ Κουλούρης), Κυζιρίδης, Μίσκου, Γεωργόπουλος, Ζαΐμι (65’ Τζατζανάς), Τσάνης (60’ Βασιλάκης)

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Λαμπίρης, Τσατσαρώνης, Άμπντελ, Κορωνάκης, Ουές, Μαθιουδάκης (70’ Γ. Αμαραντίδης), Καμπόσος, Ρουσάκης (61’ Λέκκα), Παπαδάκης, Σκουλουδάκης (85’ Λάμτσε), Ζίκο.

*Φωτ. από corfusports.com

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook