Ένας νέος θεσμός ξεκίνησε φέτος, από τον περασμένο Ιούνιο, στο αγαπημένο άθλημα της άμμου το beach volley.

Η ΕΣΠΕΚ για πρώτη φορά διοργάνωσε το Παγκρήτιο Σιρκουί με τουρνουά σε όλη την Κρήτη και με το τελικό απ\’ όπου βγαίνει η πρωταθλήτρια ομάδα να γίνεται στο Ηράκλειο.

Οι σταθμοί ήταν το Ρέθυμνο, τα Χανιά, το Ηράκλειο (όπου έγινε το τουρνουά αντί της προγραμματισμένης αρχικά Ιεράπετρας), η Χερσόνησος και το σιρκουί έκλεισε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην παραλία της ΔΕΠΤΑΗ στον Καρτερό με το τελικό τουρνουά.

Έλαβαν μέρος όλες οι ομάδες της Κρήτης τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και οι \”μάχες\” στην άμμο ήταν συναρπαστικές.

Τα αποτελέσματα των τελικών διαμορφώθηκαν ως εξής:

1η θέση ανδρών κατέλαβε η ομάδα από τα Χανιά των Γεωργακόπουλου Ν./Βασιλάκου Κ. που κέρδισε την ομάδα από το Ηράκλειο των Μουτάφη Κ./Τεφτσή Κ με 2-0 σετ οι οποίοι κατέληξαν 2οι
ενώ την 3η θέση κατέλαβαν οι Λίτος/Χατζηδαμιανού από τα Χανιά άνευ αγώνος λόγο τραυματισμού του Μαγριπλή Αχιλλέα στον ημιτελικό

Στις γυναίκες την 1η θέση κατέλαβαν η ομάδα των Παρασκάκη Γ./Κιλιτζιράκη Μ. που κέρδισαν τις Γεωργοπούλου Α./Λισλεβάντ Β. με 2-1 σετ και την 3η θέση οι Πατεράκη Μ./Πασχαλίδη Χ οι οποίες κέρδισαν τις Χατζάκη Ε./Χατζάκη Ρ. με 2-1 σετ στον μικρό τελικό.

Η Επιτροπή Beach volley της ΕΣΠΕΚ με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διέθετε, προσπάθησε να διοργανώσει όσο το δυνατόν καλυτέρα αυτά τα τουρνουά. Λάθη και παραλείψεις έγιναν, αλλά πιστεύουμε ότι όλοι μάθαμε από τα λάθη μας, ούτος ώστε του χρόνου η διοργάνωση να είναι καλύτερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook