Τα 5 βήματα που προτείνει το jenny.gr για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα φυσικής λάμψης!

Βήμα 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα σας είναι καθαρή. Με λίγη τονωτική λοσιόν χαρίστε της επιπλέον δροσιά.

Βήμα 2. Το μεικ απ δεν είναι απαραίτητο. Η ζέστη δεν το ευνοεί και πολύ πιθανό να δημιουργήσει γρήγορα γυαλάδες. Η πιο σοφή επιλογή είναι η ενυδατική κρέμα με χρώμα (εάν έχει και spf για προστασία από τον ήλιο παίρνετε άριστα). Κυρίες μου μη φοβάστε να παραλείψετε το μεικ απ. Οι ενυδατικές με χρώμα καλύπτουν μια χαρά, πολλές φορές μάλιστα πιο φυσικά. Απλώστε την ομοιόμορφα με απαλές, κυκλικές κινήσεις και όχι άτσαλα και βιαστικά.

Βήμα 3.Για πιο ξεκούραστο βλέμμα έχετε το κονσίλερ. Προσοχή: δεν το απλώνουμε βιαστικά. Τοποθετούμε δύο τελίτσες κάτω από τα μάτια και απλώνουμε ταμποναριστά.

Βήμα 4. Απλώστε το ρουζ. Τώρα το καλοκαίρι πρέπει να έχει ροδακινή απόχρωση.

Βήμα 5. Απλώστε δύο στρώσεις μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Εάν έχετε πολύ σκούρες βλεφαρίδες, επιλέξτε μια σε καφέ απόχρωση. Επιπλέον μπορείτε με ένα λεπτό μαύρο μολύβι να τονίσετε την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων τραβόντας μια πολύ λεπτή γραμμή (πολύ κοντά στην ρίζα τους).

Βήμα 6.Το λιπγκλός σε μπρονζέ ή σε εντελώς φυσική απόχρωση είναι μια juicy πινελιά λάμψης. Απλώστε την πιο πολύ στο κέντρο των χειλιών για να δείχνουν πιο γεμάτα και βάλτε το στην τσάντα σας για συχνή ανανέωση.

Tip: Ελέγξτε το αποτέλεσμα σε φυσικό φως για να αποφύγετε δυσχρωμίες ή υπερβολές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook