Για νέα αύξηση επισκεπτών στην Κρήτη έκαναν λόγο στελέχη του tour operator Apollo σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αρσενάλι των Χανίων.

Η εκδήλωση με θέμα  «Αποτίμηση του 2016 & εκτιμήσεις για το 2017» διοργανώθηκε από το Apollo Travel Group σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν.Χανίων.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη του tour operator ανέφεραν πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, οι επισκέψεις για την Κρήτη το 2016 θα ξεπεράσουν τις αρχικές προβλέψεις, ενώ για το 2017 οι κρατήσεις μέσω του πρακτορείου θα ξεπεράσουν τους 190.000 σημειώνοντας αύξηση 10-15%.

Ο γενικός διευθυντής του Apollo κ. Leif Vase Larsen . επισήμανε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τους φορείς του τουρισμού και ανέφερε ότι οι Σκανδιναβοί επιλέγουν την Κρήτη για τη φιλοξενία, τις παραλίες, το φαγητό και τα αξιοθέατα της.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μανώλης Γιαννούλης ανέφερε:

“Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και ελπίζουμε σε πολύ καλύτερες μέρες. Τα αποτελέσματα αυτήν τη στιγμή δείχνουν μεγάλη ικανοποίηση των επισκεπτών μας, πράγμα που μας κάνει να αισιοδοξούμε για περαιτέρω αύξηση, με δεδομένο βέβαια ότι υπάρχει η υποδομή, δηλαδή οι αντίστοιχες κλίνες για να υποδεχτούν τον επιπλέον κόσμο”.

Ερωτώμενος για το θέμα της μεταφοράς προσφύγων στο νησί ο κ.Γιαννούλης επανέλαβε την αρνητική θέση της Ένωσης Ξενοδόχων

Στην εκδήλωση πέραν του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων Μανώλη Γιαννούλη και πολλών ξενοδόχων, παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης των Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook