Μια πολύ σημαντική επιστροφή εν όψει του αγώνα με τον Διαγόρα θα έχει στη διάθεση του ο Νίκος Αναστόπουλος καθώς ο Ερόλ Μπουλούτ τιμωρήθηκε τελικά με μία αγωνιστική για την αποβολή του την 1η αγωνιστική με κόκκινη κάρτα λόγω της αψιμαχίας του με τον Ντιμπαλά. 
Ο Τούρκος αμυντικός κινδύνευε και με τιμωρία μέχρι 3 αγωνιστικών βάση των όσων έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης Τριτσώνης αλλά τελικά στον Μπουλούτ επιβλήθηκε η ελάχιστη ποινή της μίας αγωνιστικής την οποία και ο 36χρονος ποδοσφαιριστής εξέτισε στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας. 
Μάλιστα ο Μπουλούτ για τον αυριανό αγώνα προορίζεται για το κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Γεωργίου με τον Πίτσο να πηγαίνει είτε στο αριστερό άκρο της άμυνας είτε να κάθεται στον πάγκο προκειμένου να πάρει και τις απαραίτητες ανάσες για να είναι πιο φρέσκος για το ματς της Πέμπτης με τον Λεβαδειακό. 
Μοναδική απουσία αλλά αρκετά σημαντική για τον ΟΦΗ από την αυριανή αναμέτρηση με τον Διαγόρα που θα γίνει στη Φυλή θα είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης που έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook