Ενημερωτική ανακοίνωση για τα θέματα που αφορούν την ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου εξέδωσε την Τετάρτη (14/09) η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά.

Σε αυτήν γίνεται αναφορά κυρίως στις προσπάθειες που έγιναν για να πάρει η ομάδα άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και αφήνονται αιχμές προς κάποιους που… γύρισαν την πλάτη τους στον ΑΟΧ.

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση ότι νέος Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας θα είναι ο δημοσιογράφος Κυριάκος Καψής. Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν σε αυτό το πόστο είχε ανακοινωθεί ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του εφετινού πρωταθλήματος της Football League και η ΠΑΕ ΑΟΧ, συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέα σεζόν.

Οι προσπάθειες που έγιναν, για να πάρει η ιστορική ομάδα των Χανίων την άδεια να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ήταν πάρα πολύ μεγάλες και προσπέρασε πολλά εμπόδια. Αρκετοί ήταν αυτοί που… γύρισαν την πλάτη στην ομάδα αλλά είχαμε τη συμπαράσταση, αυτών που αγαπούν πραγματικά τον ΑΟΧ και έχουν πονέσει όσο κανένας άλλος για την ομάδα της πανέμορφης πόλης μας.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως νέος υπεύθυνος επικοινωνίας, είναι ο Κυριάκος Καψής (6943473708).

Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας, είναι στη διάθεση των μέσων ενημέρωσης, μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αφού πρώτα ενημερώσουν το γραφείο τύπου, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook