Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού γηπέδου της Μοναχής Ελιάς ΑΟ Χανιά και Κισσαμικός έμειναν στο 0-0, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Το φιλικό σε ορισμένα σημεία του μόνο… τέτοιο δεν θύμιζε, αφού υπήρξαν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών που κόντευαν να το… τινάξουν στον αέρα. Ειδικά στο 25’ υπήρξε διακοπή και σοβαρό ενδεχόμενο να μη συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά ηρέμησαν τα πνεύματα και μετά από εκατέρωθεν εξηγήσεις δόθηκε συνέχεια στο ματς.

Ο ΑΟΧ παρότι βρίσκεται πιο πίσω σε προετοιμασία από τον Κισσαμικό ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και είχε καλή εικόνα. Από την άλλη η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου είχε καλές στιγμές για να προηγηθεί στο 5’ με το σουτ του Θέου που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και με την κεφαλιά του Παντελάκη (που με ψυχικό σθένος αγωνίστηκε λίγες ώρες μετά το «αντίο» στον παππού του, που “έφυγε” από τη ζωή) στο 45’ που έφυγε άουτ.

Στους φιλοξενούμενους άνηκε και η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μάντζη στο 59’ να πλασάρει άουτ, έπειτα από γύρισμα του Κίκε. Η πρώτη σοβαρή απειλή για την εστία του Λαζαρίδη ήρθε στο 64’ με τον πρώην… Κισσαμίτη Μάνιας να εκτελεί το φάουλ και τον έμπειρο γκολκίπερ να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 70’ ο Κισσαμικός έφτασε μία… ανάσα από το 0-1 σε φάση διαρκείας. Από το κόρνερ του Βλάχου ο εορτάζοντας Σταθάκης πήρε την κεφαλιά και ο Μάντζης πήγε να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο, αλλά απομάκρυνε στη γραμμή ο Θεολόγου. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μάντζης δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, ο Παντελάκης είδε τον Ρούνιτς να σταματάει το σουτ του και ο Θέος σούταρε άουτ. Στο 82’ ο πρώην… ΑΟΧίτης, που τα… άκουσε στην επιστροφή του ως αντίπαλος, είχε σουτ το οποίο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Αθανασίου και στο 89’ χάθηκε η καλύτερη στιγμή για τον ΑΟΧ. Από ωραίο πάτημα της μπάλας από τον Σιάννη ο Βαρούχας  βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Λαζαρίδη αλλά πλάσαρε πάνω του κι έμεινε ως το τέλος το 0-0.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Τσιλίκας-Καντανολέων

Α.Ο. Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης (84′ Μαργαρίτης), Ρούνιτς, Ηρακλής (78′ Δαμιανάκης), Θεολόγου (84′ Κοζάκης), Τσουκάνης (71′ Σιάννης), Φράνκο Βαλισέντι (62′ Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας, Αποστολόπουλος (54′ Νικολόπουλος), Σταματής (68′ Λύρας)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης (71′ Ραπτάκης), Σταθάκης, Κουρέλλας (87′ Φυντικάκης), Γκούμας (71′ Ενγκουέμ), Σελινιωτάκης (76′ Αντωνιάδης), Βλάχος, Θέος (71′ Τιάγκο Σίλβα), Κίκε (87′ Λουβιτάκης), Μάντζης (71′ Ποκόνγκ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook