Το… κόκκινο πανί για τους φιλάθλους του Α.Ο. Χανιά ήταν το απόγευμα της Τετάρτης (14/09) ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, στο φιλικό παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Ο ίδιος μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο αλλά οι φίλοι του ΑΟΧ… ασχολήθηκαν αρκετή ώρα μαζί του, με αφορμή το γήπεδο Περιβολίων και το μπέρδεμα που έγινε με την έδρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τον Κισσαμικό.

Ουσιαστικά από τον ΑΟΧ – ανεπίσημα – είχε διαρρεύσει ότι η ομάδα θα έπαιρνε τη συγκατάθεση του Δήμου Χανίων για παραχώρηση του γηπέδου για τον φιλικό αγώνα με τον Κισσαμικό, κάτι που πάντως εξ αρχής έμοιαζε δύσκολο να γίνει λόγω του αγώνα Super League του Σαββάτου ανάμεσα σε Πλατανιά και Λεβαδειακό. Στη συνέχεια υπήρξε η πληροφόρηση – ξανά ανεπίσημα – από τον ΑΟΧ ότι ενημερώθηκαν από τον Δήμο Χανίων ότι δεν γίνεται να παραχωρηθεί το γήπεδο Περιβολίων για το φιλικό παιχνίδι.

Η δημοσιοποίηση των όσων έγιναν στο facebook, σε γνωστό γκρουπ των φίλων του ΑΟΧ, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και υπήρξε η σκέψη να βρεθεί η ομάδα στο γήπεδο Περιβολίων για… φωτογράφιση έξω από αυτό και στη συνέχεια να μεταβεί στη Μοναχή Ελιά για το φιλικό. Ο κόσμος έδειξε ωστόσο τη δυσαρέσκειά του προς τη δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο με διάφορα συνθήματα που ακούστηκαν αλλά και με την ανάρτηση πανό στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Δήμαρχε η ομάδα του Δήμου σου είναι ο ΑΟΧ, ανέλαβε τις ευθύνες σου».

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook