Μία μεταγραφή που φημολογούνταν όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε πραγματικότητα και ο Γιάννης Δρακάκης από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πλατανιά.

Ο νεαρός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα μετά την προσφυγή σε βάρος του ΑΟΧ, επέλεξε από όλες τις προτάσεις που είχε να παραμείνει στα Χανιά αλλά να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Πρόκειται για μια μεταγραφή που δυναμώνει σίγουρα την γραμμή κρούσης του Πλατανιά, μιας και ο Δρακάκης προέρχεται πλέον από μία σεζόν που κέρδισε εμπειρίες και έδειξε ότι έχει δυνατότητες να σταθεί επάξια σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο 19χρονος φορ συμμετείχε μάλιστα στην προπόνηση της Δευτέρας (25/7) και είχε την πρώτη του γνωριμία με τον νέο προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά αλλά και την υπόλοιπη ομάδα.

Η ανακοίνωση για την μετακίνηση του αναμένεται να βγει σύντομα, ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ είναι γεννημένος στις 23/1/1991 και στο περασμένο πρωτάθλημα της Football League 2 είχε 17 συμμετοχές και 5 γκολ. Το ένα ήταν από τα χάι-λάιτ της χρονιάς αφού το είχε βάλει με εντυπωσιακή ενέργεια στο 96’ στο χανιώτικο ντέρμπι στο οποίο η πρώην ομάδα του με το γκολ αυτό κέρδισε την… νυν με 2-1. Ακόμα χατ-τρικ σημείωσε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο στη νίκη με 6-2 κι ένα γκολ με την Κόρινθο (2-3). Ο ΑΟΧ τον είχε αποκτήσει από την Σπάθα μετά την εκπληκτική σεζόν που είχε κάνει στο Περιφερειακό όπου σημείωσε 17 γκολ. Στην πρώτη του χρονιά στο Κολυμπάρι είχε 5 γκολ, ενώ την καριέρα του την ξεκίνησε από τον Ηρακλή Νεροκούρου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook