Με αφορμή τον ντόρο που έγινε την Τετάρτη (14/09) για τη μη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα του Α.Ο. Χανιά με τον Κισσαμικό στα Περιβόλια ο Δήμος Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι για πρώτη φορά φέτος έπειτα από συνεννόηση με τις τρεις ΠΑΕ των Χανίων (Πλατανιά, ΑΟΧ, Κισσαμικό) επετεύχθη η από κοινού χρήση του γηπέδου.

Όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή: «προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και όλοι να σεβαστούν την τήρηση των κανόνων και των υποχρεώσεων τους, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του γηπέδου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αναφορικά με την παραχώρηση του Γηπέδου Περιβολίων από τον Δήμο Χανίων επισημαίνονται τα εξής:

Για πρώτη φορά επετεύχθη φέτος έπειτα από συνεννόηση με τις τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες Α΄ και Β΄ κατηγορίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Πλατανιά, Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικού) η από κοινού χρήση του Γηπέδου Περιβολίων.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και όλοι να σεβαστούν την τήρηση των κανόνων και των υποχρεώσεων τους, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του Γηπέδου. Κοινός στόχος, άλλωστε, είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου και του αθλητικού πνεύματος στον τόπο μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ