Υποδειγματική και απλόχερη ήταν η φιλοξενία που επεφύλαξαν στους προσκεκλημένους τους σε μια εξαιρετική βραδιά στο Nana Beach ο πρέσβης της Κορέας στη χώρα μας και ο πρόξενος της στην Κρήτη, επιχειρηματίας κ. Αντώνης Καράτζης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν κατ ιδίαν με  τον  συμπαθέστατο, όπως φάνηκε, διπλωμάτη που έδειξε ικανοποιημένος από την εκδήλωση.

Καλεσμένοι τους ήταν ο Δήμαρχος Ηρακλείου, και οι δήμαρχοι Χερσονήσου,Αρχανών Μινώα,ο αντιπεριφερειάρχης Ε.Κουκιαδάκης οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι Ηρακλείου αλλά και άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο της Κρήτης, τα σώματα ασφαλείας,καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Ο Κορεάτης σεφ της πρεσβείας στη Αθήνα σε συνεργασία  με το προσωπικό του Nana Beach ετοίμασαν ένα εξαιρετικό δείπνο με αμιγώς κορεάτικα πιάτα τα οποία κέρδισαν τους υψηλούς προσκεκλημένους της βραδιάς.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ Πρέσβης μίλησε με θερμά λόγια για τις σχέσεις των δυο χωρών και για την φιλοξενία που γνώρισε στον τόπο μας , ενώ ο κ Καράτζης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κοινό κάλεσμα του για την γνωριμία τους με τον πρέσβη της Κορέας.