Με στόχο να ξημερώσει μια νέα μέρα για τον σύλλογο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα η Χερσόνησος ξεκίνησε σήμερα στο γήπεδο της την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. 
Μια νέα χρονιά που θα βρει την Χερσόνησο με κάποιους παίκτες από την περσινή ομάδα που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Βαρδάκης αλλά και με αρκετά νέα πρόσωπα που πλαισιώνουν το ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά. 
Στη σημερινή πρώτη από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έδωσαν το παρόν οι Κώστας Γουργιώτης, Μανόλης Μπινιχάκης, και Απόστολος Χαλκιαδάκης ενώ η έκπληξη έγινε με τον Μάνο Χαλκιαδάκη που η μεταγραφή του στον Ρούβα σκάλωσε τελικά και ο παίκτης έδωσε κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση της Χερσονήσου όπως και ο Γιώργος Πατελής του οποίου η μεταγραφή θα κλείσει μέχρι αύριο. 
Ακόμη ένα νέο πρόσωπο ήταν και ο τερματοφύλακας Πατρίκιος Ανδρέου που πέρυσι αγωνίστηκε στη Football League 2 με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και αφού πέρυσι πέρασε από ένα δοκιμαστικό τεστ από την Χερσόνησο φέτος ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Βαρδάκης εισηγήθηκε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και η διοίκηση έκανε πράξη την επιθυμία του. 
Από την πρώτη προπόνηση απόντες ήταν οι Κίτσας, Μαραγκουδάκης, και Βλάχος που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook