Η διεύθυνση του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης – Etiquette Ηρακλείου, ενημέρωνει το κοινό ότι το κατάστημα Ηρακλείου θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Έπειτα από σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας και τον κόσμο του Ηρακλείου ότι η είδηση για το κλείσιμο του Βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης αφορά αποκλειστικά το κατάστημα Αθηνών επί της οδό Πανεπιστημίου και όχι το κατάστημα του Ηρακλείου.

Το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Etiquette Ηρακλείου (στην οδό 1821, αρ. 10) είναι μια τοπική ανεξάρτητη επιχείρηση, που λειτουργεί στο Ηράκλειο τα τελευταία 9 χρόνια και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και στο μέλλον, ανεξάρτητα από την εταιρεία των Αθηνών.

Η δυναμική παρουσία μας στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, περιλαμβάνει εκατοντάδες παρουσιάσεις και ομιλίες από συγγραφείς & σημαντικές προσωπικότητες, αλλά και εβδομαδιαίες εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Στο Βιβλιοπωλείο μας είναι πάντα διαθέσιμα χιλιάδες επώνυμα προϊόντα, σε μοναδικές προσφορές στις κατηγορίες: Βιβλία – Σχολικά είδη – Είδη χαρτοπωλείου – Παιχνίδια – Πένες & στυλογράφοι – Ηλεκτρονικό άτμισμα – Αξεσουάρ & Δώρα. Όλα τα προϊόντα μας συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Συνεχίζουμε λοιπόν την πορεία μας προς το μέλλον με αισιοδοξία, με πίστη στο όραμα και στις αξίες μας και με σεβασμό πάντα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook