Σίγουρα σαν Κρητικός θα είχε ακούσει και θα γνώριζε για τον κόσμο του Α.Ο. Χανιά και για το πόσο ένθερμη είναι η υποστήριξή του προς το ιστορικό σωματείο της πόλης. Ωστόσο αυτό που έζησε από κοντά ο Γιάννης Πετράκης κατά την άφιξη του στο Δημαρχείο Χανίων για την παρουσίασή του όχι μόνο δεν το περίμενε αλλά δεν είχε και προηγούμενο.

Οι φίλαθλοι του ΑΟΧ επεφύλαξαν υποδοχή ήρωα στον Ρεθυμνιώτη προπονητή και έκαναν την νύχτα… μέρα με τα βεγγαλικά που άναψαν με το που πάτησε το πόδι του στον χώρο παρουσίασής του. Οι «Blue Boys» μάλιστα πρόσφεραν μια ανθοδέσμη στον κ. Πετράκη για το καλωσόρισμα.

Σίγουρα περίμενε καιρό ο κόσμος του Α.Ο. Χανιά μια θετική εξέλιξη όσον αφορά την ομάδα και μέσα σε λίγες ημέρες είδε μετά το διοικητικό να ξεκαθαρίζει και το θέμα του προπονητή με την πρόσληψη ενός από τους ικανότερους τεχνικούς όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και πανελλαδικά.

Από την μεριά του ο νέος τεχνικός ηγέτης φάνηκε σαφώς συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου και κατά την παρουσίασή του δήλωσε ότι: «Ήρθα σε μια από τις δέκα ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας.Με τον κόσμο αυτόν και τη δυναμική του η προσπάθεια μας να βάλουμε τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας,γίνεται ευκολότερη». Αναφορικά με το δυναμικό της ομάδας και τους Χανιώτες ποδοσφαιριστές ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «αν μου φέρετε μόνον Χανιώτες παίκτες που θα μου υποσχεθούν ότι θα ανταπεξέλθουν σε αυτά που ζητάω δεν χρειάζομαι κανέναν άλλον».

Αναφορικά με την προετοιμασία τόνισε ότι ενδεχομένως να γίνει η έναρξή της την Δευτέρα 1 Αυγούστου, αρκεί μέχρι τότε να υπάρχει ικανός αριθμός παικτών.

Πέρα από την παρουσίαση έγινε γνωστό ότι νέα μέλη της επιτροπής στήριξης της διοίκησης είναι οι Μανόλης Φραγκάκης και Γιώργος Κονταξάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook