Στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Χανίων και στα γήπεδα της Ακαδημίας Τένις Χανίων στους Αγίους Αποστόλους, θα διεξαχθεί, από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου, το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ και η προκήρυξη του τουρνουά:

Δείτε την προκήρυξη για το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων για τις κατηγορίες Ανδρών 45+ και Γυναικών 30+ το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Χανίων και στα γήπεδα της Ακαδημίας Τένις Χανίων στους Αγίους Αποστόλους, από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ 45+ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΠΟ 23 – 25/09/2016

Η Ζ΄ Ένωση Φ.Σ.Α.Κ., σε συνεργασία με τον Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ, προκηρύσσει το 4ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ για το έτος 2016 κατηγοριών Ανδρών 45+ και Γυναικών 30+  το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ (Δημοκρατίας, εντός Σταδίου) και στα γήπεδα της Ακαδημίας Τένις Χανίων (Α.Τ. ΧΑΝΙΩΝ) στους Αγίους Αποστόλους,  από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη το απόγευμα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Α.  Άνδρες ηλικίας από 45 ετών και άνω (έτος γέννησης 1971 και πριν).

Β. Γυναικών ηλικίας από 30 ετών και άνω (έτος γέννησης 1986 και πριν)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Άνδρες ηλικίας από 45 ετών και άνω και Γυναίκες από 30 ετών και άνω.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με τους παρακάτω τρόπους:

α) τηλεφωνικά στην γραμματεία της Ένωσης στο 2810-223040  από τους ομίλους των αθλητών Συλλογικά ή από τον κάθε αθλητή χωριστά

β) στο e-mail [email protected] από τους ομίλους των αθλητών Συλλογικά ή από τον κάθε αθλητή χωριστά και

γ) κάνοντας κλικ  στο link: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenMJhjaS7WKOe7qhvVNudzZcuU40M6kSdNkTm0G7eTPwnsmw/viewform?c=0&w=1 που σας παραπέμπει στην συμπλήρωση της σχετικής φόρμας. Η σχετική φόρμα υπάρχει και στο site της Ένωσης όπως επίσης και στις σχετικές ομάδες του facebook.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 19-09-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00. Όσοι επιλέξουν να δηλώσουν με e-mail θα λάβουν επιβεβαίωση λήψης, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την γραμματεία της Ένωσης. Για να γίνουν δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται  το έτος  γέννησης, η κατηγορία, ο τόπος διαμονής και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος.

ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι αποσύρσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνονται τηλεφωνικώς ή στο e-mail [email protected]  μέχρι 20-09-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00΄.  

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει  στα γραφεία της Ένωσης μας (Δουκός Μποφώρ 1) την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00΄.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα (2) νικηφόρα sets με tie break των (7) πόντων στην ισοπαλία (6 – 6) games. Σε περίπτωση 3ου set θα παίζετε tie break των 10 πόντων.

ΑΝΔΡΩΝ 45+: Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα (2) νικηφόρα sets με tie break των (7) πόντων στην ισοπαλία (6 – 6) games. Σε περίπτωση 3ου set θα παίζετε tie break των 10 πόντων. Σε αυτήν την κατηγορία όλοι οι αγώνες μπορούν να ξεκινήσουν από 2-2 games σε κάθε set, σε περίπτωση που το ζητήσει ένας από τους δυο παίκτες.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 15 ΕΥΡΩ. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Υπεύθυνος αγώνων ορίζεται ο κ. Πλατιάς Ευστάθιος (6983-512900)  

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Επιδιαιτητής ορίζεται η κα. Αξαρλή Νεκταρία (6977-227420)                                                       

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:    θα ανακοινωθεί

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Η  κατάσταση υγείας των συμμετεχόντων είναι ευθύνη των ιδίων.

Οι   συμμετέχοντες αθλητές πρέπει να γνωρίζουν, ότι δεν πάσχουν  από κάποια ασθένεια που έθετε ή θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους,  ή θα περιόριζε την δυνατότητα συμμετοχής τους στο Τουρνουά,  αντιλαμβάνονται τους σχετικούς κινδύνους και οικειοθελώς και ελεύθερα επιλέγουν να τους  αναλάβουν.

Εάν λόγω τραυματισμού ή ασθένειας διαγωνιζομένου (αθλούμενου ή παράγοντα τέλεσης του αγώνα) κατά την διάρκεια ενός αγώνα , προκύψουν στην συνέχεια ασφαλιστικές ή άλλες απαιτήσεις, η Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. ουδεμία ευθύνη φέρει.

Η Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ δεν φέρει καμία ευθύνη αναφορικά για την καταλληλότητα και την κατάσταση των χώρων που θα διεξαχθεί  το Πρωτάθλημα και αναγνωρίζεται από τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες, ότι η συμμετοχή τους μπορεί να εμπεριέχει κινδύνους, ατυχήματος, τραυματισμού, κλοπής ή ζημιάς.

Οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες  αντιλαμβάνονται και αποδέχονται ότι προκειμένου να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα απαιτείται να παρέχουν προσωπικά δεδομένα στη Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. (Επώνυμο, Όνομα, Τόπος διαμονής, έτος γέννησης και τηλέφωνο), και γνωρίζουν και κατανοούν ότι οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. για την Διαχείριση του Πρωταθλήματος.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες συμφωνούν και αποδέχονται πιθανή παρουσία τους σε φωτογραφίες ή Video που θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο  στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο ή τον Επιδιαιτητή των αγώνων.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες δείπνο, αμέσως μετά την λήξη των αγώνων της ημέρας στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Η βαθμολογία για όσους και όσες θα συμμετέχουν στο τουρνουά θα έχει ως εξής:

Κατάταξη

Ταμπλό 64

Ταμπλό 32

Ταμπλό 16

Ταμπλό 8

Νικητής

180

180

180

180

Φιναλίστ

120

120

120

120

Χαμένος Ημιτελικών

80

80

60

30

Χαμένος Προημιτελικών

60

60

30

10

Χαμένος γύρου 16

30

30

10

 

Χαμένος γύρου 32

10

10

 

 

Χαμένος γύρου 64

5

 

 

 

 Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ                                            Π. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ   

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook