Διαγωνισμός από το Flashnews.gr για  το ”Crete 1st International Basketball Tournament” που θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, στα «Δύο Αοράκια», από τις 23 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Στον διαγωνισμό κληρώνονται δυο (2) εισιτήρια. Το ένα εισιτήριο αφορά στους δυο αγώνες που διεξάγονται την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου (ημιτελικοί), ενώ το άλλο εισιτήριο αφορά στους  αγώνες που διεξάγονται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου (μικρός και μεγάλος τελικός).

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση αρκεί να μας αποστείλετε ένα mail στο [email protected] μέχρι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα, συμπληρώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, Αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ, Τηλέφωνο και φυσικά το email σας.

Τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιοποιηθούν μέσα από σχετικό δημοσίευμα, ενώ επίσης οι νικητές θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά για την παραλαβή του εισιτηρίου τους.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος τέσσερις κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός, η Τούρκικη Ανατολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς που τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστεί τόσο εγχώρια οσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ερυθρός Αστέρας που είναι γνωστός σε ολη την Ευρώπη για την «καυτή του» έδρα και η ανερχόμενη δύναμη του Ισραήλ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, που φέτος έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές για τα δεδομένα της ενώ την περασμένη σεζόν κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook