Μια ιδιαίτερη δωρεά έγινε αυτές τις ημέρες στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Τζώρτζη Σεφέρογλου που είχε εξαφανιστεί την 1η Αυγούστου 2016 με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση εντοπισμού του από διασώστες, δυστυχώς, με δραματικό τέλος καθώς βρέθηκε νεκρός στις 7 Αυγούστου, αποφάσισε να κάνει στη μνήμη του μια δωρεά.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Κώστα και Ντίνας Σεφέρογλου στη μνήμη του αδερφού τους Τζώρτζη προχώρησαν σε ευγενική δωρεά τηλεπικοινωνιακού υλικού ενισχύοντας το τμήμα του Ε.Ε.Σ Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωσή της η Εθελοντική Διοίκηση και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών  Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου του Ε.Ε.Σ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την οικογένεια  Κώστα και Ντίνας  Σεφέρογλου για την ευγενική αυτή δωρεά.

Όπως αναφέρουν:

“Το υλικό που δωρήθηκε θα βοηθήσει τα μέγιστα το έργο μας και ειδικά σε αποστολές έρευνας και διάσωσης. Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook