Ένας καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο Πλατανιάς, που προηγήθηκε με 3-0 στο 34’ έφτασε τελικά σε αγχωτική νίκη με 3-2 κόντρα στον Λεβαδειακό, που μπήκε από το… πουθενά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Ονειρεμένο ξεκίνημα έκανε στο ματς η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που προηγήθηκε 3-0 με δύο γκολ του Μανούσου (18’ και 26’) και ένα του Γ. Γιακουμάκη (34’). Χωρίς ευκαιρίες και επιθετικές βλέψεις ο Λεβαδειακός από παρακινδυνευμένη πάσα του Καρυπίδη βρήκε κενό στην άμυνα του Πλατανιά και μείωσε σε 3-1 με τον Καραχάλιο στο 38’.

Η είσοδος του Τόνι Σίλβα (κυρίως) και του Μαχαίρα, αλλά και η μετατόπιση του Μεντί στο κέντρο της άμυνας βελτίωσε αισθητά τον Λεβαδειακό, που έδωσε δραματική… τροπή στο ματς με τον Π. Γιακουμάκη στο 72’ (3-2) και… άγγιξε την ολική ανατροπή με το σουτ του Μιλιάζες στο 77’ που προσέκρουσε στο δοκάρι.

Ο Στανισάβλιεβιτς δεν κατάφερε να… τελειώσει το ματς σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Ναμάσκο στο 81’ και η αγωνία παρατάθηκε μέχρι το τέλος, χωρίς δυσάρεστη εξέλιξη τελικά για τον Πλατανιά, που έκανε το “2 στα 2” στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στη Super League.

Δεν μοίρασε το… καρπούζι στη μέση, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο ο Νεοφυτιάδης, που εξάντλησε την αυστηρότητά του στους παίκτες του Πλατανιά και δεν έδειχνε την ίδια… ευαισθησία σε παρόμοια παραπτώματα παικτών του Λεβαδειακού.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών)-Μπέτσογλου (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)΄

Κίτρινες: Τριποτσέρης (41’), Μανούσος (53’), Μουνάφο (57’), Γ. Γιακουμάκης (79’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς (82’ Ντεβέσα), Μενδρινός (70’ Τσουράκης), Μανούσος (90+2’ Στάθης), Γ. Γιακουμάκης. 

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης (55’ Μαχαίρας), Ουόν, Μιλιάζες, Μεντί, Καραχάλιος (64’ λ.τρ. Καλτσάς), Μπελγκαζουανί, Π. Γιακουμάκης, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46’ λ.τρ. Τόνι Σίλβα)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook