Προβληματισμένος από την εικόνα του Λεβαδειακού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος με ό,τι είδε στο δεύτερο ήταν ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του Λεβαδειακού στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά για τους τρεις βαθμούς που πήρε. Όπως είδαμε στο παιχνίδι το σημερινό στο πρώτο ημίχρονο χάναμε με 3-0. Εμείς κάναμε τα λάθη που έφεραν το αποτέλεσμα στο 3-0 υπέρ του Πλατανιά. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ διαφορετική και κάναμε αυτό που δουλεύαμε όλο αυτό το διάστημα και είναι αυτή η ομάδα όπως θέλω να παίζει ο Λεβαδειακός. Τώρα αν θέλουμε να έχουμε μία καλή σεζόν και να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή και να έρθουν τα αποτελέσματα μέσα από τις προπονήσεις. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που η ομάδα που δέχτηκε πάλι τρία γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι το καταλαβαίνω γιατί ήταν η πρεμιέρα εναντίον του Παναθηναϊκού, ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν μπόρεσα να το καταλάβω το πρώτο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια. Εγώ είμαι αυτός που παίρνω τις αποφάσεις. Θα πρέπει να αναλύσουμε πάρα πολύ καλά και το σημερινό παιχνίδι που κάναμε λάθη. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πιστεύω στους παίκτες μου και στην ομάδα και αυτό που παρουσιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι αυτά που θέλω να βλέπω και που δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα».

Για το αν κρίνει το αποτέλεσμα δίκαιο και για το αν κρίνει ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι άμεσα ανταγωνίστριες για τον στόχο της παραμονής: «Η διαφορά στο σημερινό παιχνίδι ήταν ότι ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε τρία γκολ και εμείς ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και βάλαμε δύο γκολ. Είναι και οι δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω στους παίκτες μου και την ομάδα μου και μέσα από τη δουλειά και δίνοντας το 100% όπως στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το πώς είδε τον Πλατανιά: «Έχει πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητή. Έχει μία ομάδα που δεν έκανε μεγάλες αλλαγές από την περσινή περίοδο, γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook