Ο πρωταγωνιστής για τον Πλατανιά απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν ο Γιώργος Μανούσος, που με δύο γκολ εκτός από τον… δρόμο για τη νίκη… άνοιξε και λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα.

Ο έμπειρος επιθετικός μετά το τέλος του ματς παρέλαβε το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” από τον μικρό θαυμαστή του Νεκτάριο Γεωργακάκη.

Στην τοποθέτησή του για το ματς ανέφερε: «Σήμερα να συνεχίσουμε με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχει αξία το διπλό στην Κέρκυρα και τα καταφέραμε. Φάνηκε ότι αγχωθήκαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς καταφέραμε και πήραμε τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. Έχουμε κάνει μία καλή αρχή και πάμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο που δουλεύουμε στην προπόνηση για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα».

Για το πως εξηγεί το 2 στα 2 του Πλατανιά: «Δουλεύουμε ξεχωριστά κάθε εβδομάδα αναλόγως τον αντίπαλο. Νομίζω ότι μέχρις στιγμής έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και στο τακτικό κομμάτι αλλά και στο θέμα αντοχής. Είναι ακόμα νωρίς και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο και να κάνουμε τον κόσμο μας να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο».

Για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος από την πρώτη του παρουσία στα Περιβόλια, που συνδυάστηκε με δύο γκολ: «Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι να του δίνω χαρά κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία ότι έβαλα εγώ δύο γκολ, η προσπάθεια είναι ομαδική και μέσα από μία ομαδική προσπάθεια βγαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα για την ομάδα και για τον κάθε ποδοσφαιριστή»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook