Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League κατάφερε ο Πλατανιάς να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα ήταν μεγάλος αλλά η ομάδα του Γιάννη Λιουδάκη στάθηκε πολύ καλά και κόντραρε τον αντίπαλό της. Η Κ17 του Πλατανιά είχε βάλει… δύσκολα στους “πράσινους” ισοφαρίζοντας στο 50’ με τον Κομισόπουλο και χάνοντας στη συνέχεια απίστευτη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη για το 1-2.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 2’ με τον Καλομοίρη και στο 50’ ο Κομισόπουλος έπειτα από ασίστ του Κακαβελάκη ισοφάρισε. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουτσουπιάς έβγαλε σε θέση βολής τον Κομισόπουλο που αστόχησε μέσα από τη μικρή περιοχή, σε ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Στο 72’ ο Εμμανουηλίδης πέτυχε το 2-1 και στο 76’ ο Χριστοδούλου διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Σκεντεράι

Παναθηναϊκός (Σπύρος Μαραγκός): Χριστογιώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Κόλοκας, Σούλτσε, Καλομοίρης, Χριστοδούλου.

Έπαιξαν και οι Τουρούκης, Ζωγραφάκης, Σέχου, Σπίνος, Φραντζέσκος

Πλατανιάς (Γιάννης Λιουδάκης): Χνάρης, Αργυρουδάκης, Γιακουμάκης, Σηφακάκης, Μαρουλάκης, Αναστασόπουλος, Μαλανδράκης, Κουτσουπιάς, Κακαβελάκης, Σταυρουλάκης, Κομισόπουλος.

Έπαιξαν και οι Αναγνωστόπουλος, Στεφανίδης, Ψαρουδάκης, Βρέττο, Μαράκης

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook