Ο William και η Leanda Kidley είχαν κλείσει all-inclusive διακοπές για μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο τριών αστέρων στον νομό Ηρακλείου πέρσι τον Αύγουστο.

Ωστόσο οι διακοπές σύντομα εξελίχθηκαν σε δυσάρεστη εμπειρία όταν ο ο William  άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα παρόμοια με αυτά της γρίπης και από ναυτία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής warrington guardian.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά την επιστροφή επισκέφθηκε τον γιατρό του και εισήχθη στο νοσοκομείο Warrington όπου υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων που επιβεβαίωσαν οτι υπέφερε από καμπυλοβακτήριο - η κοινή αιτία σοβαρής τροφικής δηλητηρίασης.

Ως αποτέλεσμα των συμπτωμάτων και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο ο 58χρονος Ουίλιαμ αναγκάστηκε να πάρει μια εβδομάδα άδεια από τη δουλειά του.

Τώρα το ζευγάρι έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους δικηγόρους να ερευνήσουν την αιτία της αρρώστιας, ενώ έχουν ενημερώσει τη δικηγορική ομάδα για σειρά ανησυχιών και ενστάσεων που είχαν ως προς τους όρους υγιεινής που τηρούνταν στο ξενοδοχείο.


Από τη δικηγορική ομάδα υποστηρίζουν ότι : Έχουμε ξεκινήσει τη δική μας έρευνα για την ασφάλεια του φαγητού και το επίπεδο υγιεινής στο ξενοδοχείο. Να σημειωθεί ότι ο ταξιδιωτικός πράκτορας έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί μαζί μας"