Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr το πρωτάθλημα Football League δεν θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά τουλάχιστον δύο εβδομάδες αργότερα!

Παρόλο που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι για την τηλεοπτική στέγη η Λίγκα ήταν κοντά σε συμφωνία με τη nova όπως φαίνεται δεν υπάρχει κάτι ακόμα σίγουρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του a-sports.gr:

Τουλάχιστον δύο εβδομάδες αργότερα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα * Αγκάθι η τηλεοπτική στέγη * Κοντά σε μικρή σιωπηρή παράταση για τις κάμερες * Όλο το ρεπορτάζ στο a-sports.gr

Πρωτάθλημα στις 25 Σεπτεμβρίου στη Β’ Εθνική δεν έχει 100%! Η αναβολή στην έναρξη της δεύτερης κατηγορίας είναι «κλειδωμένη», σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, και την Τρίτη (20/9) το μεσημέρι το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής απλά με απόφασή του θα την επικυρώσει.

Όσο για το χρόνο καθυστέρησης της σέντρας; Αυτή θα είναι για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μοιραία η πιθανότερη ημερομηνία για τη σέντρα, με τα νέα δεδομένα, είναι πλέον η 9η Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα, το μεγάλο «αγκάθι» του πρωταθλήματος πια είναι η τηλεοπτική στέγη. Και αυτό διότι, παρά τις προχωρημένες συζητήσεις του προέδρου του διοικητικού φορέα Στέλιου Σφακιανάκη με τη NOVA, δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό!

Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει αναβρασμό στις ομάδες και αναμένεται ένα συμβούλιο με πολλή γκρίνια. Μάλιστα, υπάρχουν ΠΑΕ που θα προτείνουν η αναβολή να είναι (ή να παρουσιαστεί αρχικά) διαρκείας, χωρίς δηλαδή χρονικό προσδιορισμό.

Πάντως, στο κομμάτι των καμερών, η Ένωση Β’ Εθνικής είναι κοντά στο να δοθεί μια μικρή σιωπηρή παράταση από το υφυπουργείο Αθλητισμού (μέσω της ΕΕΑ) περίπου τριών εβδομάδων, ώστε να ολοκληρωθούν σε όλα τα γήπεδα της κατηγορίας οι εργασίες για την τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας.

 

 

Πηγή: a-sports.gr