Η παρουσίαση για το Ρέθυμνο Cretan Kings της νέας αγωνιστικής περιόδου θα συνδυαστεί με τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Η Κρητική ΚΑΕ θα διοργανώσει εορταστική βραδιά την Παρασκευή (23/09) στην παραλία Ρεθύμνου, απέναντι από το Λύκειο Ελληνίδων και μπροστά στην είσοδο του Ενετικού Λιμανιού.

Η ανακοίνωση:

Την ευκαιρία να δουν τη νέα ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings και να γιορτάσουν μαζί τα 30α γενέθλια της θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Την Παρασκευή στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ρέθυμνο Cretan Kings και ο εορτασμός των 30 χρόνων (1986-2016) από την ίδρυση της ομάδας μας στην παραλία Ρεθύμνου απέναντι από το Λυκείου Ελληνίδων και μπροστά στην είσοδο του Ενετικού Λιμανιού.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν άνθρωποι που αποτέλεσαν και αποτελούν κομμάτια της ιστορίας της ομάδας μας, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι. Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων θα βραβευτούν οι τέως Πρόεδροι του μπασκετικού τμήματος, οι παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα του 1986 αλλά και οι Κρητικοί αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία (2000/01). Επίσης θα τιμηθούν και οι αρωγοί της προσπάθειας της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια, οι Χορηγοί. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της νέας ομάδας του Ρέθυμνο Cretan Kings, οι οποίοι θα την «οδηγήσουν» τη σεζόν 2016/17 σε νέες επιτυχίες στην Basket League, ενώ το «παρών» και διαφορετική νότα θα δώσουν η επίσημη μασκότ της ομάδας μας, Αγορίνος αλλά και τα υπέροχα κορίτσια μας, Dolphin Breaths. Επίσης, θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Ρεθύμνου.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι φίλοι της ομάδας μας θα μοιραστούν δώρα και αυτόγραφα από τους ίδιους τους παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Φυσικά, το κοινωνικό πρόσωπο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θα είναι έντονο στην συγκεκριμένη γιορτή, καθώς θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα που θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνουν και να εγγράφουν νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών αλλά και να ενημερώνουν τον κόσμο για το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Cretan Kings Assist» και τις δράσεις του.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχουν επωμιστεί οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι Χριστίνα Βραχάλη και Χρήστος Καούρης.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook