Το νεαρό φοιτητή Νομικής κ. Λαγουδάκη Νίκο, προσκάλεσε σήμερα στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης για να τον συγχαρεί προσωπικά για την επιτυχία του. 

Ο Νίκος αρίστευσε, συγκεντρώνοντας 19.467 μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις του Ιουνίου, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή Αθηνών, με σειρά κατάταξης 5ος, μεταξύ των εκατοντάδων συμφοιτητών  του. 

Ο Δήμαρχος συνεχάρη εγκάρδια το νεαρό συμπολίτη φοιτητή για την επιτυχία του, που αποτέλεσε προϊόν της σκληρής του προσπάθειας, της μεθοδικότητας, της επιμέλειας και της εργατικότητάς του. Αυτές άλλωστε, όπως επισήμανε ο Δήμαρχος, είναι και οι προϋποθέσεις κάθε επιτυχίας, όσο δύσκολος κι αν είναι ο στόχος. 

Μάλιστα, στο πλαίσιο της θερμής συζήτησης τους, ο Δήμαρχος δήλωσε πως στο πρόσωπο του Νίκου Λαγουδάκη, επιβραβεύει την Αριστεία, ιδανικό στο οποίο θα πρέπει όλοι να τείνουμε, σε κάθε φάση της ζωής μας, όπως μας δίδαξαν όπως  πρόγονοί μας, σε πείσμα της επιτελούμενης κυριαρχίας της μετριότητας. 

Με την ευκαιρία της απόδοσης των επαίνων στο νεαρό, ρεθυμνιώτη μελλοντικό Νομικό,  ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε σε όλα τα παιδιά που κατέκτησαν με κόπο και συμπαράσταση από τις οικογένειες και τους δασκάλους τους, μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, τα οποία αποτελούν παράδειγμα μίμησης, για τους νεότερους υποψηφίους αλλά και θετική παραίνεση για τους νέους μας που δεν πέτυχαν στις πανελλήνιες, για να συνεχίσουν με επιμονή κι αισιοδοξία να επιδιώκουν το καλύτερο και σίγουρα θα δικαιωθούν.  

Ο Νίκος Λαγουδάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την τιμή και το συμβολικό δώρο που του πρόσφερε και επεσήμανε πως ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του  ξεχωριστό από τους υπόλοιπους συμμαθητές του, που έδωσαν κι εκείνοι το δικό τους αγώνα. Παράλληλα, κατέθεσε την ευγνωμοσύνη του στους γονείς τους  και τους καθηγητές του, για τη  συμπαράσταση και τη βοήθεια που του πρόσφεραν στην επίτευξη του στόχου του και δέχθηκε με ικανοποίηση τις ευχές του Δημάρχου για καλές σπουδές με υγεία, δύναμη και καλή τύχη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook