Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21.30, στο ξενοδοχείο Galaxy, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου έχει την τιμή να φιλοξενεί έναν άριστο ερευνητή του Ι.Τ.Ε., τον Δρ Βασίλη Μπίνα, ερευνητή του τμήματος Ηλεκτρονικής Δομής και LAZER.

Έναν ερευνητή, που έχει κατορθώσει να δημιουργήσει με την ομάδα του έτοιμα, νέα προϊόντα νανοτεχνολογίας, κάποια από τα οποία βλέπουμε και σε πιλοτικά έργα, όπως για παράδειγμα το τούνελ της Σητείας.

Στην πανηγυρική συνεστίαση του Ρ.Ο.Η., ο κ. Βασίλη Μπίνας θα μιλήσει για τα επιτεύγματα που είναι μοναδικά παγκοσμίως και έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων πολυεθνικών από την Κίνα και τις Η.Π.Α. – κάτι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ειδικά αυτήν την χρονική συγκυρία – 8α μάθουμε από «πρώτο χέρι» την εξαιρετική πρόοδο του Ι.Τ.Ε. σε έτοιμα προϊόντα, αλλά και θα αντιληφθούμε καλύτερα την χρήση των νέων τεχνολογιών στην καθημερινή μας ζωή.
 
Παράλληλα, θα γίνει ενημέρωση για την επίσκεψη Ροταριανών από τον Καναδά, καθώς και για τις προσεχείς επισκέψεις μελών Ροταριανών Ομίλων από την Ευρώπη στον Ηράκλειο, θα αποτίσουμε φόρο τιμής στο πολυαγαπημένο μας προΠρόεδρο Βαγγέλη Κογκάκη, ενώ θα παρουσιάσουμε και το πρόγραμμα του Ρ.Ο.Η. για το επόμενο δίμηνο.