Ένα νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τον Γιάννη Κατσούλη, λίγες ημέρες πριν από το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Ο Μιχάλης Καρβουνιάρης, που κυριάρχησε στους… αιθέρες στο πρώτο ματς με τον Ιάλυσο, όπου έκανε και ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, υπέστη θλάση στον προσαγωγό και υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο παιχνίδι. Την Πέμπτη (22/09) θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Θοδωρή Τσικουδάκη, που επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ σταδιακά ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας ο Χρήστος Βουρβαχάκης.

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΝΚΑ:

Τις υπηρεσίες του Μιχάλη Καρβουνιάρη θα στερηθεί ο Γιάννης Κατσούλης, τουλάχιστον στο ματς με τον Ηλυσιακό, καθώς ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του στο δεξί προσαγωγό.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα κριθεί η συμμετοχή του Τσικουδάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και κάποιες ημέρες από τραυματισμό, ενώ απών θα είναι και πάλι ο Βουρβαχάκης, ο οποίος σταδιακά ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook