Ο Χανιώτης προπονητής επιστρέφει στην Κρήτη για μόνιμη εγκατάσταση και όπως έγινε γνωστό, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας πόλο του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

«Ένα μεγάλο όνομα του Ελληνικού πόλο θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας πόλο του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ και θα τον οδηγήσει τη νέα περίοδο στην Α2 πόλο.

Ο άλλοτε σπουδαίος Χανιώτης τερματοφύλακας, που έχει πάει σε δυο Ολυμπιάδες με την Εθνική ομάδα πόλο
()Βαρκελώνη 1992 και Ατλάντα 1996) και έχει να επιδείξει στην καριέρα του ως παίκτης τίτλους με τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε ακόμη στον ΝΟΧανίων και τον Εθνικό.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Εθνικό ,στον Πανιώνιο και στον ΝΟΧανιών, Χίος, Γλυφάδα.

 Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, καλωσορίζει τον Μάκη Βολτυράκη στην ομάδα μας!»

 ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗ

Ο Μάκης Βολτυράκης είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας της υδατοσφαίρισης και νυν προπονητής. Για τη σεζόν 2009-10 ανέλαβε την ανδρική ομάδα πόλο του Πανιωνίου. Γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1968 στην Αθήνα. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ, όπου πήρε ειδικότητα στην υδατοσφαίριση. Αγωνίστηκε στις μεγάλες δυνάμεις του πόλο: Εθνικό και Ολυμπιακό γνωρίζοντας μεγάλες διακρίσεις και υπήρξε για πολλά έτη τερματοφύλακας στην Εθνικής Ελλάδας.

 Ο Μάκης Βολτυράκης ξεκίνησε την καριέρα του στο Ν.Ο. Χανίων και το 1988 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1991. Το 1992 πήγε στον Ολυμπιακό Πειραιά, με τον οποίο κατέκτησε πολλούς ελληνικούς τίτλους, ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1997 και του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 2001, το οποίο κατέκτησε το 2002.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook