Το βράδυ της Τρίτης (20/09) το Ρέθυμνο Cretan Kings έκανε προπόνηση στη Λευκάδα για το ματς Κυπέλλου με την τοπική Δόξα και σε… προπόνηση εξελίχθηκε και η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Λόγω της πρόσφατης απόφασης της ΕΟΚ για άνοδο της Δόξας στην Basket League η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου δεν έχει σχηματίσει ακόμα το ρόστερ της κι έτσι κατέβηκε στον αγώνα με την εφηβική της ομάδα.

Το ματς δεν χωράει κριτικής και το Ρέθυμνο Cretan Kings επικράτησε με 93-31! Ο Τόνι Κωνσταντινίδης χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του. Η συνέχεια για την κρητική ομάδα έχει το 6ο τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης”, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 08-29, 18-51, 21-66, 31-93.

Δόξα Λευκάδας (Κόγκας): Σολδάτος 4, Θέρμος, Ιωακειμίδης 6(1), Μπορσάνος 2, Κοψίδας, Ροντογιάννης 4, Λάμπρης 1, Λάζαρης, Κονιδάρης 6(2), Ζαβιτσάνος 5(1), Ζακυνθινός, Κελαρίου 3.

Ρέθυμνο Cretan Kings (Τόνι Κωνσταντινίδης): Παναρετάκης 2, Κώττας 20, Ραζής 2, Χριστοδούλου 12, Άρνολντ 3(1), Φιτζπάτρικ 11(1), Θεοδωρίδης 4, Τάλτον 6, Καμπερίδης 14(2), Ζάμπας 6, Γιαννόπουλος 4, Έντουαρντς 9.

Κωνσταντινίδης: «Έπρεπε να βρούμε κίνητρα..»

Οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη για το παιχνίδι: «Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να μην χρίζει κριτικής λόγω διαφοράς δυναμικότητας αλλά εμείς προσπαθήσαμε να ωφεληθούμε από αυτό το γεγονός καθώς βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Η διαφορά ήταν τεράστια όμως έπρεπε να βρούμε κάποια κίνητρα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να την χρησιμοποιήσουμε όσο πιο ωφέλιμα γινόταν. Έγινε μεγάλο ροτέισον. Κάποια παιδιά που δεν είχαν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής έπαιξαν περισσότερο, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι και για το τουρνουά μας αλλά και τα παιδιά που ήταν λίγο επιβαρημένα να νιώσουν λίγο καλύτερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook