Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Χανίων με το Δήμο Πλατανιά στους τομείς, εξυπηρέτησης των αναγκών των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης του Νομού τη νέα προγραμματική περίοδο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου του ΕΒΕΧ Γιάννη Μαργαρώνη με το Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο Δημαρχείο Πλατανιά συζητήθηκαν ο αναπτυξιακός σχεδιασμός του επερχόμενου προγράμματος LEADER και προγραμματίστηκαν οι σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με σκοπό, την ενημέρωση και προετοιμασία των επενδυτών. 

Επίσης, έγινε αναφορά στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τις οποίες οι φορείς αποσκοπούν να μοχλεύσουν επενδυτικό ενδιαφέρον μέχρι να δημοσιευθούν οι σχετικές προκηρύξεις. Το ΕΒΕΧ ξεκινώντας από το Δήμο Πλατανιά εγκαινίασε νέα σειρά επαφών και συνεργασίας με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στο πλαίσιο προετοιμασίας και σχεδιασμού εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου.  

Παράλληλα συζητήθηκαν, αναπτυξιακές πρωτοβουλίες εκτός LEADER, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες για την ανάπτυξη και πρόοδο των επιχειρήσεων του Δήμου. 

Οι δύο φορείς συμφώνησαν σε στενότερη συνεργασία και διαρκή ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την από κοινού αντιμετώπιση προκλήσεων που αφορούν την ανάπτυξη. 

Τέλος αποφασίστηκε  και η συνεργασία των δύο φορέων στο αμέσως προσεχές διάστημα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο στα Χανιά που συνδιοργανώνει το ΕΒΕΧ τέλη του έτους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook