Στην καταγγελία ότι επικρατεί ιδιότυπο καθεστώς ομερτά στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, προχώρησε στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση”, Νίκος Παπαντωνάκης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, καντίνες της περιοχής τις διαχειρίζονται άνθρωποι που δεν κέρδισαν την διαγωνιστική διαδικασία. Μάλιστα, πολίτης που απευθύνθηκε στον δήμο δεν κατάφερε να βγάλει άκρη καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ του είπαν να βγάλει μόνος του το φίδι από την τρύπα, προχωρώντας σε μήνυση.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Παπαντωνάκης στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου:

Στους Αγίους Αποστόλους άλλοι κέρδισαν τον διαγωνισμό, άλλοι διαχειρίζονται τις καντίνες. Υπάρχει εκεί μια ομερτά και όταν πολίτης απευθύνθηκε στον δήμαρχο και εκείνος τον έστειλε στον νομικό σύμβουλο, ο σύμβουλος είπε στον πολίτη να κάνει μήνυση στον εισαγγελέα. Αν είναι δυνατόν οι πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες που έχει η δημοτική αρχή να κάνει τον έλεγχο στην περιοχή εκείνη. Πρέπει οπωσδήποτε ο δήμος άμεσα να κάνει τον έλεγχο γιατί απ’ ό,τι μαθαίνω διαχειρίζονται τις καντίνες άνθρωποι που αποκλείστηκαν από τους διαγωνισμούς και εκεί πέφτουν χοντρά λεφτά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook