Χωρίς τη παρουσία του Μανώλη Χαλκιαδάκη θα ξεκινήσει (την Τετάρτη), η προετοιμασία της Χερσονήσου εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά στο Μάλεμε. Ο 17χρονος μέσος προσπάθησε χθες να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις (σ.σ.: έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο) και τελικά αποχώρησε. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Άγγελος Βαρδάκης, αν και υπολογίζει πολύ στον παίκτη, δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς και εκτός απρόοπτου θα μείνει εκτός αποστολής. Εκτός από τη Κυριακάτικο Κρητικό ντέρμπι θα είναι ακόμη ο τραυματίας Αριστεινίδης και ο τιμωρημένος Κίτσας που αθ χάσει την ευκαιρία να τεθεί αντίπαλος στην πρώην του ομάδα.

Στο μεταξύ δύσκολα κατά πως φαίνεται θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πατρίκιου Ανδρέου.
Στη Χερσόνησο αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το δελτίο του Ανδρέου αλλά και του Ανδρέα Μπέρκη. Και αν η περίπτωση του τελευταίου φαίνεται πως οδεύει προς λύση, καθώς (όπως όλα δείχνουν) κατατέθηκε εγκαίρως το δελτίο του, η περίπτωση του Ανδρέου παρουσιάζει δυσκολίες.

Ο δικηγόρος που χειρίζεται τις υποθέσεις, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως έχει προκύψει «μπέρδεμα» με την απόκτηση του Πατρίκιου Ανδρέου. Ο Ηρακλής Ψαχνών, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, ήθελε να δώσει δανεικό τον 21χρονο τερματοφύλακα, παρά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μείνει ελεύθερος. Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι δύο ομάδες βρήκαν κοινή φόρμουλα και συμφώνησαν ο Ανδρέου να παραχωρηθεί δανεικός στη Χερσονήσο.. Ωστόσο, παρουσιάστηκε καθυστέρηση και έτσι η μεταγραφή του παίκτη ίσως να μην ολοκληρωθεί.