Η 40χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, αποκάλυψε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και μία μέρα μετά τα νέα του διαζυγίου Jolie-Pitt, ότι θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά της. Ποιος είναι όμως ο πατέρας του παιδιού;

 Αν και οι φήμες την ήθελαν να είναι η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ανακοινώνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι το παιδί που περιμένει είναι του συζύγου της Guillaume Canet.
marion

«Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη και η μοναδική μου αντίδραση σε αυτά τα νέα που κάνουν το γύρο το κόσμου, εδώ και 24 ώρες και που με έχουν εμπλέξει.Δεν έχω συνηθίσει να ανακατεύομαι σε τέτοια δημοσιεύματα και ούτε τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά σε αυτή την περίπτωση επηρεάζουν τους ανθρώπους που αγαπώ και πρέπει να μιλήσω. Πρώτα, πριν μερικά χρόνια, γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου και τον πατέρα του γιου μου. Τώρα περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας. Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο μόνος που αγαπώ! Δεύτερον, σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι με έχουν καταβάλει τα νέα, είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Σε όλα τα media και τους επικριτές μου που γρήγορα κρίνουν, ειλικρινά εύχομαι «καλή ανάρρωση». Τέλος, εύχομαι η Angelina και ο Brad, που σέβομαι και τους δύο, να βρουν γαλήνη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με όλη μου την αγάπη Marion.».

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook